FUN QUESTIONS

FUN QUESTIONS seem to be very known and easy..but these are different aspect of thinking..these increases the reasoning and logical capacity of the person..it helps to develop the positive approach of the problem.

here are some questions to test your logical thinking…just try..your self.  all the best.  hahaa

 

Where do you find August before July?

A: IN DICTIONARY.

VAIDYA


2. HOW CAN YOU LIFT  THE ” ELEPHANT ”  WITH ONE HAND ?

A:  Not possible because the elephant with ONE hand does not exist…

VAIDYA

ELEPHANT

 


 

3. What happens when you through a blue stone in Red sea  ?

A: It will get wet…

VAIDYA


4. Where was the first POTATO FOUND ? ( FUN QUESTION)

 

VAIDYA

IN THE GROUND


5. A  washer man dries the two dresses in five hours,then how much time it will take to dry 4 dresses ? 

 

VAIDYA

NO CHANGE IN TIME

 

NO CHANGE IN TIME , WE CAN DRY UP ANY NUMBER OF DRESSES IN THE FOUR HOURS


6. If you had only one match and entered a cold and dark room, where there were a fire place, an oil lamp and a                candle which you light first?

VAIDYA

MATCH STICK


7. Suppose your father lost his money purse at home, you were searching to help him ,suddenly you found it? What would you do immediatly?

VAIDYA

YOU WILL STOP SEARCHING FIRST

 


8.What ended in 1947 ? ( FUN QUESTION)

VAIDYA

1946

 


9. Bay of Bengal is in which state ?

VAIDYA

liquid state


10.Where does success come before work?

 

VAIDYA

    in DICTIONARY

11. A tax driver was going in the wrong way on a one way road. A traffic police noticed him but instead of stopping            him or fine him, he let the driver go. What do you think that happened ?

VAIDYA

NO TAXI ITS JUST DRIVER

 


12.  What building has the most stories ?( FUN QUESTION)

VAIDYA

LIBRARY

 


13.  Use “because” three times in one sentence continuously ?

We can not end a sentence with because, because because is a conjunction try some more….VAIDYA
 

14.  There are 100 birds on the tree? if you shoot one bird how many will be there on the tree ?

VAIDYA

TREE

 

Ans): 1. Zero, One dead will fall down reaming flya way. (or)
2. 99, if I use silence gun, the dead bird will fell down. (or)
3. 100, in case of silence gun the dead bird may fell on the branches of tree.

 


15.    What comes down never goes up ?

 

VAIDYA

RAIN

 


16.If three cats kill three rats in three minutes, how long will it take hundred cats to kill hundred rats ?

VAIDYA

3-MINUTES ONLY

 


17. What can fly but has no wings ?

 

VAIDYA

TIME

 


 

18. Two sons and two fathers went hunting They succeeded in hunting one pigeon each, on counting it was found that they were only three pigeons. How is that?

VAIDYA

SON-FATHER -GRANDFATHER

ANS:               They were only three persons, son, father and grand father.VAIDYA

 


19. Which part of Pakistan is in India ?

VAIDYA

I-N-A SPELLING


20. What the largest ant in the world ? ( fun question)

 

VAIDYA

eleph-ANT

 


21. Why do birds fly south in the winter ? ( FUN QUESTION )

VAIDYA

TOO FAR TO WALK

ANS:   because it is too far to walk


22. What is the best hand to write with ? ( FUN QUESTION )

VAIDYA

WRITING WITH PEN

ANS: Neither (It is best to write with pen).VAIDYA

 


23. The first cells were probably ? ( FUN QUESTION)

VAIDYA

LONELY

 


24. You can never spell this word correctly in the english language and everyone in the world knowingly spells this word incorrectly what is the word ? ( FUN QUESTION-LOGIC)

 

VAIDYA

INCORRECTLY

 


25. Imagine you are in a room no doors windows or anything how do you get out ?

 

VAIDYA

STOP IMAGINING

 


26. Which word if pronounced right, is wrong, but if pronounced wrong is right ? ( FUN QUESTION )

VAIDYA

 


27. Can you make SEVEN an even number ? ( FUN TYPE )

ANS:       remove  “s ”

VAIDYA

REMOVE ” S “

 


28.How will you share 10 oranges equally among 6 boys ?

ANS :    I will make orange juice and serve them equally.VAIDYA

VAIDYA

ORANGE JUICE

 


29.What happens to a man if he does not sleep eight days continuously ?

Ans:            Nothing will happen as he sleeps at night.VAIDYA

VAIDYA

sleep at night

 


30 Can you name four days which start with the letter “T” ?

Ans:            Tuesday, Thursday, today and tomorrow.VAIDYA

VAIDYA

iam not the answer hahahah

 


31. How can you drop a raw egg on to a concrete floor without cracking it?
Ans :             The egg won’t crack the concrete floor.VAIDYA
VAIDYA

egg would not crack the concrete floor


32.How many times can you subtract 10 from 100 ?

Ans :    One (next time you would be subtracting 10 from 90).VAIDYA

VAIDYA

one time only…

 


33. How many times does the alphabet “a” appear from 0 – 100.

VAIDYA

none


Comments are closed

  • No ratings yet.
  • adsense